Επίσημος Συνεργάτης

thriamvos

Που θα μας Βρείτε

maps

ΚSports Club
Ποσειδώνος 20 (νησάκι) - Ηλιούπολη
Τ.Κ. 16345
Τηλ.: 210 97.60.424 - 210 97.12.632

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ksports-logo

 

Φίλη & φίλε της ΑΣΚΗΣΗΣ,

με ιδιαίτερη ΑΓΑΠΗ είτε στις πολεμικές τέχνες, είτε στης καλλιτεχνικής φύσεως αθλήματα, στο χορό, την ευεξία, ...ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ!

Στο site (που μόλις επισκέφτηκες) θα φροντίσουμε για τη ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ σου σχετικά με τα αθλήματα και τις μεθόδους άσκησης που προτείνουμε, έτσι ώστε να βρεθείς στη ΠΛΕΟΝΕΚΤΙΚΗ ΘΕΣΗ να επιλέξεις αυτό που ταιριάζει καλυτέρα σε ΣΕΝΑ ή τα ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ σου ΠΡΟΣΩΠΑ.

Δεν ακολουθούμε τη ¨ΣΤΡΑΤΙΓΙΚΗ¨ των δελεαστικών οικονομικών προσφορών, που κυκλοφορούν κατά κόρων στους χώρους άθλησης, με ΣΤΟΧΟ τον ¨εύκολο δρόμο¨ εύρεσης μελών. Η δημιουργία μιας σχέσης βασιζόμενη ΜΟΝΟ στο οικονομικό δέλεαρ, συνήθως δεν επιφέρει (στη κατάληξη της) ΚΑΝΕΝΑ ουσιαστικό όφελος για τον μέσω ασκούμενο.

Αντ' αυτού, με τις μεθόδους άσκησης που του προτείνονται, ο ασκούμενος αποκομίζει τόσο μία ΛΑΘΕΜΕΝΗ ΑΙΣΘΗΣΗ των ικανοτήτων του, όσο και ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ για την ανεπιτυχή προσέγγιση του αποτελέσματος που προσδοκούσε.

Αντιθέτως με τη παραπάνω τακτική, ΣΚΟΠΟΣ μας είναι η δημιουργία μιας ΣΧΕΣΗΣ γεμάτη αμοιβαίο σεβασμό, ειλικρίνεια και σωστή επικοινωνία, ΕΠΙΔΙΩΚΟΝΤΑΣ τη μακροχρόνια διατήρηση της και ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα της ΚΟΙΝΗΣ μας προσπάθειας.

Μιας προσπάθειας, που όταν ΑΦΟΡΑ νεαρές ηλικίες, η μέθοδος ΑΣΚΗΣΗΣ και ο τρόπος ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ που επιλέγεται, έχει ως επιπλέον ΚΙΝΗΤΡΟ τη δημιουργία ΔΥΝΑΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ, δύσκολα ΠΡΟΣΙΤΗΣ, αλλά κυρίως ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗΣ στις διαθέσεις κάθε ¨κακόβολου¨ ατόμου, που θα ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ στη πρόκληση σωματικού ή ψυχικού πόνου και τελικά στην ΥΠΟΤΑΓΗ του! Το γνωστό πλέον, σε όλους BULLYING.

Φυσικά, λαμβάνοντας υπόψη τις ΑΝΑΓΚΕΣ κάθε εποχής ΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ το τιμοκατάλογο υπηρεσιών (με τις ανάλογες ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ), έτσι ώστε το οικονομικό να ΜΗΝ σταθεί εμπόδιο στη συνεργασία μας.

Με ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ λοιπόν, από το γεμάτο αξιοζήλευτα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ έργο, που παράγουμε με συνέπεια από το 1990, σε προτρέπουμε να ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ το άθλημα ή τη μέθοδο άσκησης που θέλεις να ακολουθήσεις, ώστε να νιώσεις ΣΙΓΟΥΡΟΣ για την όποια επιλογή σου. Το ίδιο ισχύει φυσικά και για κάθε ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ σου ΠΡΟΣΩΠΟ.

Ε Γ Γ Ρ Α Φ Ε Σ
γίνονται καθ' όλη τη διάρκεια του έτους, αλλά προτείνουμε ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΧΤΑ τη παρακολούθηση του πλήρες προγράμματος, που ακολουθεί περίοδο ¨ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ¨, ούτως ώστε τα αποτελέσματα να είναι τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ για σένα ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα.

ΘΕΛΟΥΜΕ & ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ να γίνουμε..."Το Γυμναστήριο ΣΟΥ"..!


Καλή πλοήγηση...