Επίσημος Συνεργάτης

thriamvos

Που θα μας Βρείτε

maps

ΚSports Club
Ποσειδώνος 20 (νησάκι) - Ηλιούπολη
Τ.Κ. 16345
Τηλ.: 210 97.60.424 - 210 97.12.632

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ - ΧΟΡΟΣ

youth-web

Σκοπός του προγράμματος είναι ο συνδυασμός Αεροβικής και Ακροβατικής Γυμναστικής. Η εκγύμναση αγοριών & κοριτσιών ηλικίας από 10 ετών & άνω συνοδεία μοντέρνας μουσικής συντελεί στο να πετύχουν οι αθλητές τόσο τη δημιουργία δυναμικών χορογραφιών, όσο και τη πλήρη εκτόνωση τους.

Επιπλέον, μέσω του τρόπου εκπαίδευσης που χρησιμοποιείτε, εμπλουτίζετε ο χαρακτήρας τους με στοιχεία (εκτός άλλων) πειθαρχίας, αυτοπεποίθησης και αυταπάρνησης, στοχεύοντας στο να μην είναι ο ¨αδύναμος¨ κρίκος ανάμεσα στις παρέες τους, εντός ή εκτός σχολείου.

Δυστυχώς το Bullying στις μέρες μας ως φαινόμενο εκφοβισμού ή θυματοποίησης αποτελεί μορφή επιθετικής συμπεριφοράς που εμφανίζεται κυρίως στη σχολική πραγματικότητα.

Ένας μαθητής εκφοβίζεται ή θυματοποιείται όταν εκτίθεται επανειλημμένα και για αρκετό χρονικό διάστημα σε αρνητικές πράξεις άλλου ή άλλων μαθητών με σοβαρές επιπτώσεις για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη του και τη διαδικασία της μάθησης.

Γι αυτό τα παιδιά, ειδικά στις ηλικίες προ-εφηβείας και εφηβείας θα πρέπει να γυμνάζονται συστηματικά ενισχύοντας την ¨ασπίδα¨ προστασίας τους.