Επίσημος Συνεργάτης

thriamvos

Που θα μας Βρείτε

maps

ΚSports Club
Ποσειδώνος 20 (νησάκι) - Ηλιούπολη
Τ.Κ. 16345
Τηλ.: 210 97.60.424 - 210 97.12.632

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ΜΠΑΛΕΤΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

balley 02

 Όταν είμαστε μικροί, δεν προλαβαίναμε να τρέχουμε από τη μία δραστηριότητα στην άλλη. Μεγαλώνοντας, όμως, οι περισσότεροι εγκαταλείπουμε τα χόμπι μας είτε γιατί η δουλειά & οι ρυθμοί της καθημερινότητας δεν μας αφήνουν και πολύ ελεύθερο χρόνο, είτε επειδή απλώς βαριόμαστε.

Μήπως όμως πρέπει να τα ξαναθυμηθούμε και να ξαναβάλουμε στη ζωή μας κάτι στο οποίο ήμασταν καλοί ή μας έδινε χαρά; Άλλωστε υπάρχουν μαθήματα ενηλίκων για τα πάντα, ακόμα και για το Μπαλέτο!

Ο Χορός είναι έκφραση, για κάθε ηλικία. Χωρίς περιορισμούς! Αν δεν σας δόθηκε η ευκαιρία λοιπόν, να ολοκληρώσετε τον κύκλο παρακολούθησης μπαλέτου, σε μικρότερη ηλικία ή σας έχει μείνει απωθημένο, στη σχολή μας λειτουργούν τμήματα ενηλίκων (Ανδρών και Γυναικών) από 18 ετών και άνω…

Το σύστημα άσκησης που ακολουθείται έχει ως βάση τη Ρωσική μέθοδο (Vaganova), εμπλουτισμένο και με άλλα στοιχεία εκγύμνασης και κάνει την προσδοκία κάθε ασκούμενου για σώμα δυνατό, σφριγηλό, ευλύγιστο, γεμάτο εκφραστικότητα να μοιάζει κάτι παραπάνω από εφικτή.

Αφεθείτε στη καθοδήγηση της έμπειρης δασκάλας Ευαγγελίας ΑΡΓΥΡΟΥ και γνωρίστε έναν εναλλακτικό τρόπο άσκησης και ψυχαγωγίας, όπου σε αρκετές περιπτώσεις βοηθά και στην ελάττωση του βάρους.

Μπαλέτο για όλους λοιπόν…και δείτε το σώμα σας να αλλάζει!!!

 

Στη σχολή λειτουργούν ολιγομελή τμήματα 4-6 ατόμων ή ιδιαίτερα (personal) μαθήματα κατόπιν συνεννόησης...