Επίσημος Συνεργάτης

thriamvos

Που θα μας Βρείτε

maps

ΚSports Club
Ποσειδώνος 20 (νησάκι) - Ηλιούπολη
Τ.Κ. 16345
Τηλ.: 210 97.60.424 - 210 97.12.632

email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

ZUMBA / AEROBIC

zumba 3_-_webH ZUMBA συνδυασμός λάτιν ρυθμών (salsa, merenque, samba, reggaeton, flamenco), hip-hop, cha-cha αλλά & χορό της κοιλιάς, με εύκολες χορευτικές κινήσεις και απλά βήματα δημιουργεί ένα δυναμικό χορευτικό πρόγραμμα που απογειώνει. Και η γυμναστική γίνεται γιορτή!

Οι φίλοι της ZUMBA επιτυγχάνουν μακροπρόθεσμα οφέλη απολαμβάνοντας την εμπειρία μιας κεφάτης ώρας ξοδεύοντας θερμίδες με κινήσεις που αιχμαλωτίζουν το ενδιαφέρον για πάντα.

Οι χορογραφίες περιλαμβάνουν συνδυαστικές χορευτικές κινήσεις, όπου αργοί και γρήγοροι ρυθμοί εναλλάσσονται για να τονώσουν και να σμιλέψουν το σώμα, ενώ συγχρόνως καίτε λίπος.

Προσθέτοντας ενθουσιασμό και λίγη γεύση λάτιν έχουμε τη ZUMBA!!!

Ιστορικό :

Ο διεθνούς φήμης γυμναστής ¨ΒΕΤΟ¨PEREZ συνέλαβε τυχαία την ιδέα του εμπνευσμένου Latin fitness στην πατρίδα του την Κολομβία.

Μια μέρα λοιπόν, μπαίνοντας στην τάξη συνειδητοποίησε ότι είχε ξεχάσει την μουσική του αερόμπικ στο σπίτι του. Μοναδική εναλλακτική λύση ήταν να φέρει από το αυτοκίνητο κασέτες που άκουγε με αγαπημένα τραγούδια Latin salsa και merenque και με τα οποία είχε μεγαλώσει.

Ήταν πρόκληση το να αυτοσχεδιάσει ένα μάθημα αερόμπικ μη χρησιμοποιώντας την γνωστή μουσική. Ο¨ΒΕΤΟ¨ ανταποκρίθηκε στη πρόκληση και από εκείνο τον αυτοσχεδιασμό της στιγμής γεννήθηκε το επαναστατικό πρόγραμμα fitness ZUMBA.